logo

Restaurant

Pannen op het dak

Ravanello

Tijdens Pannen op het Dak 2024 is er meer dan ooit tevoren aandacht voor lokale en beter geproduceerde producten. RAVANELLO is als culinaire aanjager in en om het Bredase aangesloten bij verschillende initiatieven die zich hiervoor inzetten. Hiermee is de visie op eten en drinken van Pannen op het Dak uitgebreid met die van o.a. Slow Food Brabant en Dutch Cuisine. Lokaal, lekker en verantwoord In het pop-up restaurant op het Dak serveren we van vrijdag 22 juni t/m zondag 1 juli iedere avond een wandeling door het seizoen en de regio. Het 5-gangenmenu stelden we samen in samenwerking met lokale leveranciers die met respect voor de natuur unieke producten van hoge kwaliteit leveren. Bij de (voor-)bereiding van de gerechten, doen ons bovendien ons uiterste best om voedselverspilling tegen te gaan.
pannen op het dak
Wandeling door het seizoen en de regio

Wandeling door het seizoen en de regio

Vel sagittis quam sodales sed. Erat porta nunc, amet malesuada consequat blandit sit. Ac amet, orci, gravida vulputate hendrerit vitae feugiat ultrices. Ornare netus accumsan, felis vitae, mauris iaculis semper viverra.

Vegetarische wandeling

Vegetarisch
Foodbar

Foodbar

Geen uitgebreid diner, maar wel genieten van een lekkere maaltijd op het Dak? Kies dan voor de Dakhap of het Shared Dinner!

Dakhap 8 munten

Shared Dinner 12 munten per persoon (vanaf 2 personen)

Bij shared dining deel je de verschillende, kleine gerechten met elkaar die we in kommetjes en schaaltjes serveren. Haal ze op bij de Foodbar, kies een mooie plek op het Dak en peuzel met jouw gezelschap al loungend de maaltijd lekker op.

De dakhap en het shared diner bestel je bij de foodbar hiervoor hoef je niet te reserveren of tickets vooraf te bestellen.
Munten zijn voor 1,25 per stuk verkrijgbaar bij de muntenbar.

Prijzen

5-gangenmenu inclusief dessert, tafelwater en brood
€ 45 per persoon

5-gangenmenu inclusief kaas i.p.v. dessert, tafelwater en brood
€ 50 per persoon

6-gangenmenu inclusief kaas én dessert, tafelwater en brood
€ 55 per persoon

Bijpassend wijnarrangement
€ 5 per glas

Tafelwater (plat of bruis)
€ 5 per fles

Koffie & Thee
€ 2,50 per persoon

prijzen