Pannen op het Dak valt en staat met de vrijwillige inzet van een aantal enthousiaste partijen die het festival zonder subsidies en zonder winstoogmerk organiseren. We werken zoveel mogelijk met lokale partijen, want Pannen op het Dak is immers een festival door en voor Bredanaars.

Voor de derde editie, zoeken we voor de periode van 18 juni t/m 4 juli 2018 een aantal vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden op het Dak. Je helpt bijvoorbeeld mee tijdens de opbouw, ondersteunt de productie van events, draagt een steentje bij aan de exposure van het festival via social media of werkt mee achter de bar of in de keuken.

Je komt terecht in een super leuk team, bent sowieso verzekerd van een geweldige leuke ervaring én ontvangt natuurlijk een beloning voor jouw harde werken: een uniek t-shirt, een handje munten om na je dienst nog wat lekkers te nemen in de bar en toegang tot de Vriendenavond op donderdag 21 juni waarmee Pannen op het Dak op feestelijke wijze van start gaat.

Ben je enthousiast (geworden) over het eerste en enige rooftop-festival van Breda? Voel jij je aangesproken tot een van onderstaande vacaturen? vul dan snel onderstaand formulier in!

Barhelden 21 juni – 2 juli

Diensten: ongeveer 6 uur
Werkzaamheden: assistent bar

Draai jij je hand niet om voor het tappen van het perfecte biertje —ook wanneer het razend druk is? Weet jij speciaalbier altijd perfect uit te schenken in het juiste glas? Kun je snel en overzichtelijk werken? Dan ben jij de aangewezen persoon voor achter de bar op het Dak! We streven naar diensten van ongeveer 6 uur, maar hou er rekening mee dat jouw shift afhankelijk van de drukte en activiteiten op het dak kan uitlopen.

Keukenhelden 21 juni – 2 juli

Diensten: ongeveer 6 uur
Werkzaamheden: mise en place Foodlab, assistent pop-up keuken of assistent Foodbar

Ben jij Hollands Next Top Chef? Of houd je gewoon enorm veel van koken? RAVANELLO verzorgt de volledige catering tijdens Pannen op het Dak. Dat betekent ambachtelijk en creatief koken. Veel gebeurt in de open keuken voor de ogen van de gasten, dus een beetje schoon en netjes werken is een pré. De diensten zijn wisselend: einde ochtend starten we met de voorbereidingen van die dag in het Foodlab van RAVANELLO en vanaf een uur of 15:00 gaan de chefs naar het Dak met de verse ‘mise en place’ voor het diner en de foodbar. Heb je voorkeur voor een van de drie functieonderdelen, laat dat ons dan weten wanneer je je aanmeldt. .

Bouwhelden 18 juni – 21 juni en 1 juli – 4 juli

Diensten: ongeveer 6 uur
Werkzaamheden: opbouw en afbouw van het festival

Pannen op het Dak is een interessante productie, aangezien het plaatsvindt op een locatie waar werkelijk niks anders is dan beton en wat ijzer. We zitten op de bovenste verdieping van een parkeergarage en dat maakt het ook meteen een van de tofste plekken om een festival neer te zetten. We zijn voor de opbouw en afbouw op zoek naar een aantal handige Harrie’s die helpen bij het in elkaar zetten van steigerwerk, inrichten van containers, timmeren van banken en aanleggen van elektra. Inclusief zonnebrand, want heerlijk gebronsde huid gegarandeerd!

Socialmediahelden 18 juni – 4 juli

Diensten: ongeveer 6 uur
Werkzaamheden: bijdragen aan online exposure

Pannen op het Dak is een kleine organisatie en in de aanloop naar het festival verzorgen bardame, kok en ontwerper de communicatie. Tijdens (de opbouw van) Pannen op het Dak hebben wij daar natuurlijk niet veel tijd voor over. Daarom zoeken we een of meer creatieve ‘whizzkids’ die zo nu en dan het beheer van onze social media kanalen op zich neemt. Denk aan het live streamen op onze Instagram story, het promoten van verschillende evenementen of het maken van een real time verslag van bijvoorbeeld het hijsen van de container op het Dak. Leuke(re) ideeën zijn van harte welkom!

Productiehelden 21 juni t/m 1 juli

Diensten: ongeveer 6 uur
Werkzaamheden: festival draaiende houden

Denk aan het plaatsen van 100 stoelen voor de Pecha Kucha Night, aansluiten van speakers, weer aan de praat krijgen van de vaatwasser of het platstampen van lege dozen. Productie is een van de belangrijke schakels tijdens Pannen op het Dak die zowel achter als voor de schermen zorgt voor een geslaagd festival. Onze chef productie kan wel wat extra handjes gebruiken! Daarom zoeken we ook een aantal handige Harrie’s die tijdens het festival meehelpen de boel draaiende te houden.