Tijdens Pannen op het Dak 2018 is er meer dan ooit tevoren aandacht voor lokale en beter geproduceerde producten. RAVANELLO is als culinaire aanjager in en om het Bredase aangesloten bij verschillende initiatieven die zich hiervoor inzetten. Hiermee is de visie op eten en drinken van Pannen op het Dak uitgebreid met die van o.a. Slow Food Brabant en Dutch Cuisine.

Wandeling door het seizoen en de regio

Het menu, dat wij met veel aandacht en zorg samenstelden, bestaat uit vijf gangen mét de mogelijkheid om uit te breiden naar een extra gang.Liever een klein ommetje in plaats van een wandeling, bezoek dan de Foodbar op het Dak

Restaurant Reservering

In het pop-up restaurant op het Dak serveren we van vrijdag 22 juni t/m zondag 1 juli iedere avond een wandeling door het seizoen en de regio. Het 5-gangenmenu stelden we samen in samenwerking met lokale leveranciers die met respect voor de natuur unieke producten van hoge kwaliteit leveren. Bij de (voor-)bereiding van de gerechten, doen ons bovendien ons uiterste best om voedselverspilling tegen te gaan.

Op zoek naar tickets?

Meatless Monday, Mosselavond, Chick op het dak, Sporten op het dak enz.

tickets & programma